Trainingscentrum in Boxtel

Altijd praktijkgericht trainen.

Wij verzorgen onze bhv cursussen in het trainingscentrum van Blusco in Boxtel. Dit is perfect bereikbaar vanuit onder andere Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Uden en Tilburg. 

Het trainingscentrum is zo ingericht dat er praktijk gericht geoefend kan worden ongeacht het weer. Bij onze trainingen gebruiken we zo min mogelijk het instructielokaal. De focus ligt op de praktijk en op "need to know". Bij de herhalingscursussen is de basiskennis al aanwezig en gebruiken we volop de prachtige levensechte oefenruimte om de kennis op te frissen. Het preventiecentrum van Blusco in Boxtel leent zich hier heel goed voor.

Dergelijke situaties worden zo goed mogelijk nagebootst zodat u als cursist goed wordt voorbereid en na afloop over de nodige ervaring beschikt. De combinatie van theorie-gebaseerde lessen en praktijkgerichte oefeningen zorgt voor een stevige basis waarop u kunt steunen om BHV in het echte leven toe te passen. Iedere cursist moet aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaan en voldoende hebben geleerd om op het werk te kunnen handelen als bedrijfshulpverlener. Het is immers belangrijk om als cursist goed te kunnen inspelen op een échte noodsituatie, zodat slachtoffers beter geholpen kunnen worden. En dat is precies waar IdeaalBHV voor zorgt.

Bereikbaarheid

Het trainingscentrum in Boxtel voor de bhv cursussen is goed bereikbaar vanaf de A2. Zowel vanuit het noorden als zuiden neemt u “afslag 26 Boxtel” en volgt u de Keulsebaan tot de 4e rotonde. Daar slaat u linksaf en neemt de eerste straat links. Blusco ligt vervolgens aan uw rechterzijde.