BHV diploma

Een BHV diploma wordt onderschat. Het kan daadwerkelijk levens redden. Bij de meeste bedrijven zijn slechts enkele medewerkers in het bezit van een BHV diploma. Het is echter erg waardevol om te zorgen dat u een BHV diploma haalt.

Ideaal BHV

Bij Ideaal BHV zijn wij gespecialiseerd in het geven van BHV trainingen. Onze focus ligt op aansluiten bij de klant We bekijken samen wat uw wensen zijn en hoe wij hierop kunnen anticiperen. Zo zorgen wij dat u binnen de wettelijke kaders, een cursus krijgt die bij u, uw bedrijf en uw medewerkers past.

Praktijkgericht trainen

Het uitgangspunt voor de trainingen bij Ideaal BHV is praktijkgericht oefenen, actief bezig zijn en "need to know". Door de actieve opzet van de trainingen en het enthousiasme van de trainers blijven de deelnemers de hele dag geboeid en worden ze goed voorbereid op de praktijk. Aan het einde van de dag kent u zowel praktisch als theoretisch alle ins en outs. Zo haalt u eenvoudig uw BHV diploma.

Zelfvertrouwen

Wanneer u een BHV certificaat heeft, kunt u hulp verlenen in situaties waarin dit nodig is. Echter is het in de praktijk vaak gebleken dat mensen twijfelen over hun eigen kunnen. Ideaal BHV besteedt hier extra aandacht aan. De deelnemers verlaten de cursus met de benodigde kennis en ervaring. De training geeft de deelnemers zelfvertrouwen, waardoor ze durven te handelen als bedrijfshulpverlener op het moment dat het nodig is. En dit helpt u ook in privé situaties.