BHV basiscursus

Als werkgever bent u verplicht om één of meerdere BHV’ers op te leiden. Uw werknemer mag zich pas BHV’er noemen, nadat deze succesvol een BHV basiscursus heeft afgerond.

BHV basis is voor uw medewerkers die nog géén geldig BHV certificaat bezitten. Binnen twee dagen worden alle theorie en praktijk aangeleerd en ontvangen uw medewerkers een BHV certificaat. Is uw medewerker al in het bezit van een certificaat, dan kan hij/zij deze verlengen door onze BHV herhaling.

BHV BASISCURSUS incl E Learning

Wilt u in één dag een BHV certificaat halen dan kan dit in combinatie met onze E learning. Doormiddel van een praktische ingestoken E learning bereid u zich goed voor op de praktijk dag. Tijdens de praktijk dag worden alle handelingen geoefend en getoetst. Na het voldoende afronden van zowel de E learning als de praktijk dag ontvangt u het BHV certificaat.

Workshops

Naast BHV trainingen is het ook mogelijk om workshops op maat te organiseren. Denk hierbij aan een reanimatie cursus voor alle personeelsleden of een voorlichting over brand en blusmiddelen bij een personeelsbijeenkomst.

There are no events in the selected category