Beschikbare cursussen

Met onze BHV herhalingscursus kunt u uw BHV certificaat verlengen in slechts één dag. Net als een normale BHV cursus, gaat u tijdens de BHV herhaling aan de slag met verschillende handelingen waarmee u het leven van slachtoffers kunt redden.

Hoe vaak een BHV herhaling?

Wettelijk is niet vastgelegd hoe vaak een BHV cursus herhaald moet worden. Er is namelijk vastgelegd dat u de deskundigheid en ervaring op BHV gebied op peil moet houden. Ideaal BHV Trainingen adviseert om minimaal eenmaal per jaar een herhaling te volgen en zo uw BHV certificaat geldig te houden.

BHV herhalingscursus in Boxtel

Complete BHV herhaling in het trainingscentrum van Blusco in Boxtel. Een BHV herhalingscursus bij het Preventie Centrum van Blusco is een unieke ervaring. Er is een trainingsdorp, waardoor u situaties levensecht kunt oefenen. Na het goed afronden van deze herhaling ontvangt u een verlenging van uw BHV certificaat.

Deze cursus is inclusief lunch.

Als werkgever bent u verplicht om één of meerdere BHV’ers op te leiden. Uw werknemer mag zich pas BHV’er noemen, nadat deze succesvol een BHV basiscursus heeft afgerond.

BHV basis is voor uw medewerkers die nog géén geldig BHV certificaat bezitten. Binnen twee dagen wordt alle theorie en praktijk aangeleerd en ontvangt uw medewerker een BHV certificaat. Is uw medewerker al in het bezit van een certificaat, dan kan hij/zij deze verlengen door onze BHV herhaling.

BHV BASISCURSUS inclusief e-learning

Wilt u in één dag een BHV certificaat halen dan kan dit in combinatie met onze e-learning. Doormiddel van een praktische ingestoken e-learning bereid u zich goed voor op de praktijk dag. Tijdens de praktijk dag worden alle handelingen geoefend en getoetst. Na het voldoende afronden van zowel de e-learning als de praktijk dag ontvangt u het BHV certificaat.

Naast BHV trainingen is het ook mogelijk om workshops op maat te organiseren. Denk hierbij aan een reanimatie cursus voor alle personeelsleden of een voorlichting over brand en blusmiddelen bij een personeelsbijeenkomst.